Términos y condiciones                    Política de privacidad                     © 2017 Tu aula de español                 tuauladeespanol@gmail.com

 

 

Spaans online en persoonlijk

 

  • Het doel van deze lessen (55 minuten per sessie) is om je communicatieve vaardigheden te verbeteren door te werken met vier soorten taalactiviteiten: receptie (luisteren en lezen), productie (gesproken en geschreven), interactie (gesproken en geschreven) en bemiddeling ( vertalen en tolken).

  • In de lessen werk je met verschillende materialen (ons eigen materiaal of het virtuele klaslokaal van Campus Diffusion). Allemaal aangepast aan jouw niveau, om je te helpen om Spaans te leren.

  • We volgen het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader voor Talen (CEFR of ERK) dat in heel Europa wordt gebruikt en dient voor het meten van het niveau van bevattingsvermogen en mondelinge en schriftelijke expressie in een specifieke taal.

  • De methode die we gebruiken in de klas is de communicatieve methode: ons doel is communicatie (dus het is erg belangrijk om niet alleen aan de grammatica maar ook aan de 4 taalvaardigheden te werken).

  • De taal die in de lessen wordt gebruikt, is Spaans.

  • Taken zijn optioneel: je beslist zelf of extra 'huiswerk' wilt, en als je vragen hebt kun je die per email stellen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spaans online met AVE Global,  Instituto Cervantes

 

  • Ik werk met AVE Global, het programma ontworpen door het Instituto Cervantes. Het volgt het Gemeenschappelijk Europees referentiekader voor talen (CEFR/ERK) van A1 naar C1 en stelt je in staat om Spaans te leren in je eigen tempo en waar je maar wilt. Ik ben daarbij je tutor, geaccrediteerd door het Instituto Cervantes.

  • Niveau A1 en A2 hebben elk een duur van 60 uur, terwijl B1 en B2 een duur van respectievelijk 120 uur hebben. Je hebt drie maanden toegang tot het lesmateriaal van het gekozen niveau. Dit bestaat uit materialen en activiteiten die zijn ontworpen met de modernste benadering om Spaans te leren. In elk van de cursussen word je door mij begeleid en krijg je een wekelijkse "face-to-face"-handleiding van 55 minuten (via de webcam).

  • Als tutor volg ik je ontwikkeling, geef ik richtlijnen voor het uitvoeren van de activiteiten, stel ik aanvullende materialen voor of geef ik je de juiste aanwijzingen om deel te nemen aan werkgroepen, samen met andere studenten of met mij. Het platform heeft ook een reeks communicatiehulpmiddelen (forums, chats, blogs, wiki's of e-mail), ideaal om in contact te komen met andere studenten of met mij, op elk moment docent van de cursus. ​​

Home             Hallo!        Proefles          Lessen        Oefen je Spaans     Contact

Prijzen

 

1 les 30 €

 

10 lessen 250 €

(je bespaart 50 €)

 

20 lessen 400€

(je bespaart 200€)

Prijzen

A1 600€

A2 600€

B1 700€

B2 700€